perjantai 26. lokakuuta 2012

Juliste johti taulukollaasiin

Nyt paljastan paketin sisällön, mitä jo vilautin teippiä ja leimoja  postauksen yhteydessä.Esikoisen huone kaipasi jotain sängyn viereen. Tilasin julisteen walldesign.fi -verkkokaupasta.
Koska kyseessä oli esikoisen huone, neiti itse sai tehdä päätöksen. Eskarilaisena aakkoset veti tietenkin puoleensa. Tässä aakkosjulisteessa olin tyytyväinen myös siihen, että se sisälsi kaikki aakkoset mitä meillä suomessa on käytössä.

Oikeastaan itselle oli helpompaa, että tyttö teki päätöksen. Nimittäin verkkokauppa ihastutti minut valikoimallaan. Ajatukset alkoi juosta, mihin kaikkialle kotiin mahtuisi noita ihania julisteita. Kannattaa käydä katsomassa, jos ei ole vielä tuttu paikka.

Kun julisteeseen olin saanut kehykset, aloin miettimään millaiselta taulukollaasi näyttäisi. Sopivasti tyttö oli tehnyt itse taulun, mikä sai kunniapaikan seinältä. Kahteen muuhun kehykseen pitäisi vielä jotain keksiä.
M-kirjain on tehty teipillä. Kirjaimeen minulla on yksi idea, miten toisella tavalla sen tulen ehkä toteuttamaan. Antaa vielä hetken aikaa hautoa päässäni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti