tiistai 24. marraskuuta 2015

Arjen hallintaan

Mihin teillä merkitään jokaisen perheenjäsenen menot ja muut jutut?
Vai pysyykö langat käsissä pelkän muistin avulla?
 
Reilu vuosi sitten ostin Granitista viikonpäiväkalenterin ja se ollut kyllä korvaamaton.
Siinä sopivasti jokaiselle perheenjäsenelle oma rivi.
Koska jokaista viikkoa ei kirjoiteta aina erikseen, on yksittäiset menot merkitty päivämäärällä.
Jopa mies on pikkuhiljaa oppinut menonsa tuohon merkitsemään.

Kyllä sitä on miettinyt, että tämä kolmas on saanut tottua siihen että sitä viedään paikasta toiseen.
Usein joudutaan herättämään kesken päiväunien tai ne unet otetaan autossa.
Onneksi ei aivan mahdottomasti tunnu häiritsevän.
Sunnuntain auringonpaistettu hieman sisältäkin.
Marraskuu ja aurinko, on se vaan hienoa.

ILOA PÄIVÄÄN!

10 kommenttia:

 1. Mulla on nykyään kaikki menot puhelimen kalenterissa. Se pysyy aina mukana...Seinäkalenteri ammottaa tyhjyyttään...Kivaa päivää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse joskus yritin opetella käyttämään puhelimen kalenteria, mutta en vaan oppinut. Taskukalenteri on myös ollut ahkerasti käytössä. Yleensä sinne tuli laitettua työvuorot, mutta nyt niistä ei ole onneksi huolta :)

   Poista
 2. Siis, mistä tuota viikonpäiväkalenteria voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyseinen kalenteri on Granitista, mutta vastaavia voi toki olla muuallakin.

   Poista
 3. Pyyhkiytyykö teillä merkinnät tuosta kalenterista helposti pois? Meillä jää edelliset menot aina himmeästi pohjalle näkyviin vaikk akuinka pyyhkisi niitä pois :/ Harmittaa ostaa uuttakaan kun edellinen ei vielä ole kuin 3kk vanha ja jos taas on sama juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, että aika huonosti tai saa kunnolla pyyhkiä pois! Samoin oon huomannut että tuosta kynästä täytyy tulla kunnolla sitä nestettä(?) niin lähtee sitten myös paremmin. Eli ravistaa ja painaa sitä kynän kärkeä alaspäin ennenkuin alkaa kirjoittamaan.

   Poista
 4. Meillä se olen minä joka pitää kirjaa kaikkien menoista. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa unohdin pojan vanhempainillan, toki siihenkin minulla on selvitys. Oma työvuoroni muuttui toisten poissaoloista ja jouduin tekemään 9 tunnin päivän. Vihdoin kun pääsin kotiin niin olin jo täysin unohtanut koko vanhempainillan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä vaan voi kaikkea muistaa vaikka kuinka yrittäisi. Kyllähän se meilläkin niin on, että langat on enemmän minun käsissä. Toisaalta oon miettinyt, että onko miehelläkin vaan sellainen asenne että kyllä minä ne asiat hoidan.

   Poista
 5. Joo voin kuvitella, miten kolmatta viedään, kun jo toisen kanssa tuntui, että ei voisi mitään tehdä, jos mentäisi hänen aikataulujen mukaan. Ja kun meidän isompikin nukkui päiväunet puolenpäivän aikaan, niin siinä olisi pitänyt olla koko päivän kotona, että alle yksi vuotias nukkkui päikyt 10-12, isompi 12-14 ja pikkuinen toiset päikkynsä 14-16. :) Ehkä ne sitten vaan tottuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne tottuvat! Meillä on tytöillä 2v ikäeroa. Nuorempi tyttö oli niin huono nukkumaan, että silloin ei oikeastaan rytmiä kauheasti menty kummankaan mukaisesti tai ehkä enemmän sen 2-vuotiaan. Välillä kyllä säälittää tämä kolmas kun nostetaan nukkuvana vaunuista, ja sitten saa vaan toivoa että jatkaisi ehkä unta autossa.

   Poista