sunnuntai 2. joulukuuta 2012

h&m ja ajatuksia

Tein vasta H&M:lle tilauksen ja osa tuotteistakin on vielä saapumatta.
Nyt kävin katsomassa home malliston uutuus tuotteita. Turkoosia ja harmaata = ihastus.
Samalla tuli mietittyä pitäisikö tilata myös uudet pöytätabletit. Kumpihan olisi parempi.Tänään ollut pääkipu häiritsemässä. Onneksi kohta saan uudet silmälasit. Luulen johtuvan ihan siitä.
Pääkivusta huolimatta sain lähdettyä miehen kanssa pikaiselle ostoreissulle. Siitä tulossakin pari postausta.
Tällä hetkellä postausaiheita on mielessä useampi. Silti mielellään teiltä lukijoiltakin haluaisin kuulla, mistä haluaisitte minun kirjoittavan?

4 kommenttia:

 1. Mä kannatan noita valkosia tabletteja. Kuopiossa käydessä kävin H&M Homessa hipelöimässä kaikkea ja noi hopeiset vaikutti todella "löysiltä". Mulle tuli mieleen, että sama kuin tyynyliinan levittäisi pöydälle. Ei ollut mitenkään jämäkkää se kangas. Ja toivon sinun jatkavan samalla linjalla postausten suhteen: elämää, ajatuksia ja sisustusta tasapuolisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kun kommentoit. Itse mielellään tuotteet livenä näkisin että voisi kunnolla nähdä millaista materiaalia on. Pikkuhiljaa alkanut netistäkin jotain tilailemaan. Nukkumaan mennessä vielä pohdin olisiko meille sittenkin kaitaliina parempi. Muistaakseni noita molempia oli myös siinä mallissa.
   Postaukset yritän pitää samalla linjalla :)

   Poista
  2. Kaitaliina olisi helpompi pitää suorassa, vaikka kangas olisikin heikompilaatuista :) Ja mä myös tykkään nähdä tuotteet livenä ennen ostoa, vaikka nettitilauksissa onkin ilmainen palautus yms. En vaan jaksa itse sitä edestakaisin lähettelyä.

   Poista
  3. Itse en myöskään sitä jaksa. On tuotteita mitä ei ole saanut lähetettyä takaisin ja sitten myöhemmin myynyt kirppiksellä. Tulin siihen tulokseen että taidan perjantaina ensin katsella löytyisikö kaupungista mitään kivaa. Jos ei niin sitten tilaus uudestaan mietintään. Olisipa täälläkin H&M Home-liike!!

   Poista