perjantai 9. marraskuuta 2012

Ikean joulu

Edellisessä postauksessa puhuin Ikeassa käymisestä. Olisi kiva käydä ennen joulua. Tottakai sitä täytyi netistä alkaa katsomaan löytyisikö sieltä edes mitään kivaa joulujuttuja.
Oikeastaan yllättävän vähän löytyi jouluaiheisia. Tottakai siellä muuten olisi aina jotain pientä ja vähän isompaakin ostettavaa.

Nämä jäivät mieleen


 

Onhan lahjapapereita varmasti lähempänäkin. Tuolla oli useampaa ihanaa.


Kuuseen haluaisin tänä jouluna vain valkoista, hopeaa, kirkasta ja turkoosia. Saa nähdä onnistuuko, kun talossa muitakin jotka haluaisi asiasta päättää. Joka joulu yritän ottaa vain esille ne koristeet, jotka itse haluaisin kuuseen. Kuitenkin mies käy lapsille kaivamassa lisää koristeita ja myös isovanhemmat niitä antavat. Lopulta kuusi on vähän meidän kaikkien näköinen. Myönnetään, onhan se yhteinen.

Kuka teillä koristelee kuusen? Kuka päättää mitä koristeita siihen laitetaan? Onko vuodesta toiseen samat koristeet vai tuleeko joka joulu jotain uutta?

3 kommenttia:

 1. Mullaki pitäs (tai pitäs ja pitäs, mutta haluaisin) päästä taas Ikeaan, vaikka aika vastahan me käytiin. Oli vaan niin pikainen reissu (sisälle, etukäteen netistä katsotut tavarat kyytiin ja kassalle), etten ehtinyt yhtään hypistellä ja tehdä heräteostoksia :) En mä sieltä oikeati mitään sellaista tarvi, mitä ei lähempääkin löytyis, joten ihan heti ei varmaan mies suostu sinne asti lähtemään :D

  Kuusen koristeista meillä päätän pääasiassa minä. Tai siis väreistä. Hopeaa ja valkoista oli meilläkin viime vuonna ja tänä vuonna mennään varmaan samalla värityksellä. Tuo turkoosi kyllä sopis noihin tosi hyvin ja tois pienen säväyksen muuten suht neutraaliin väritykseen, että täytynee ehkä jokunen uusi koriste ostaa, jos tulee joku kiva juttu vastaan :) Tänään piti ostaa kaksi ihanaa tonttua jo, kun sattu Cittarissa tulemaan vastaan (ja piti saada pikkumiehen kiukku jollain hämättyä loppumaan, niin sai oman pienen pehmoisen tontun valita ;)). Vähän jo syyhyttäis alkaa laittamaan jotain jouluista, mutta ehkä maltan vielä jonkun aikaa.

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että ehkä ennen joulua käydään Ikeassa. Miehellä voi siihen mennessä alkaa tekemään jotain ruokia mieli, mitä vain saa Ruotsin puolelta. Reilu vuosi Ruotsissa asumisesta jäi ruokakauppoja ikävä :)

  Eilen kaupassa hypistelin Aarikan tonttuja, mutta vielä olin ostamatta. Jouluvaloja tekisi mieli jo laittaa, mutta jos minäkin hetken vielä malttaisin.

  VastaaPoista
 3. Sinun suunnitelmat väreistä kuulostavt samalta kun minunkin. Meillä minä ja tytöt kinastelemme kuka kuusen värit ja koristeet saa päättää ja lopulta kaikki yhdessä koristelemme sen :)

  VastaaPoista