keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Leikkiherkkuja

Olen ihastunut puisiin leikkiherkkuihin. Myös tytöt tykkäävät näistä. Meillä leikitään paljon koti- ja kauppaleikkejä. Leikeissä onkin puinen teesetti kakkuineen ja puisia hedelmiä. Joululahjoilla ajattelin kasvattaa tätä kokoelmaa.
Leivostarjotin olisi suloinen vai olisiko jätskit herkullisempia. Laatikollinen herkkuja olisi aika makea. Leikkijuomasetti olisi hauska. Samoin gurmet-tarjotin ja pitsa. Valinnan varaa tällaisissa leluissa kyllä löytyy. Mikähän olisi tytöistä mieluisin.



Kuva lekmer.fi
Kuva leikkikauppa.fi





Kuva leikkikauppa.fi


Kuva leikkikauppa.fi



Kuva lekmer.fi

Kuva stockmann.fi

5 kommenttia:

 1. Voi nami mitä herkkuja. jos ei tietäs ni vois luulla aidoiksi..varsinkin nuo leivokset on niiiin herkullisen näkösiä, että :P ihan kuola alkaa valua. vaarallista tuommosten lelujen kattelu..alkaa tehdä itelläkin mieli syödä jotain hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Meilläkin leikitään kotileikkejä ja tehdään herkkuruokia. Leivostarjotin on ihana! Tossa ois hyvä joululahja vinkki..

  VastaaPoista
 3. Nuo on kyllä ihania. Ovat lisäksi kivan näköisiä lastenhuoneessa :)

  VastaaPoista
 4. Minä oon suunnitellut meidän 4-vuotiaalle neitokaiselle joululahjaksi noita puisia herkkuja. Niin kauniita ja kiva sisustuselementti samalla. :)

  VastaaPoista
 5. elllu, varmasti neitokainenkin ilahtuu kun paketista löytyy suloisia herkkuja.

  VastaaPoista