perjantai 16. marraskuuta 2012

Kylpyhuone ja sauna

Vielä ei ole tullut esiteltyä täällä meidän kylpyhuonetta ja saunaa. Silloin kun rakennettiin kivilaatat teki tuloaan. Silloin olisin halunnut harmaan sävyn, mutta sopivaa ei löytynyt. Nyt olisi mistä valita.
Kivilaatan väristä valittiin sopiva väri pesuhuoneen laattoihin.
Silloin oli myös todella harvassa saunassa kaiuttimia seinässä. Alkuun oli vähän epäileväinen appiukon ja miehen ideaan, mutta onneksi saivat puhuttua minut ympäri. Ihana makoilla saunassa ja kuunnella hyvää musiikkia.

Ensimmäinen kuva otettu meidän vanhempien makuuhuoneesta. Saunan ovi on leveää mallia. Puolet saunan seinästä. Toinen ovi menee kodinhoitohuoneeseen. Tässä mielestäni talopaketilta pieni "virhe", eikä tuota itsekään huomannut ennenkuin asuessa. Tuohon olisi paljon parempi kosteuden kestävä ovi. Luultavasti se jossain vaiheessa vaihdetaan. Liukuovi olisi vielä kätevämpi. Ei veisi niin paljon tilaa auki ollessa.

Samoin hyvä olisi olla jotku suihkuseinät. Niiden pitäisi olla aika kapeat ettei veisi tilaa. Lasten takia ollaan nyt laitettu suihkuverho kun sattui sitäkin, että vesi oli meidän makuuhuoneessa.
Toisessa nurkassa on myös suihku, mutta sitä ei oikeastaan edes käytetä. Oon miettinyt pitäisikö noille pienille laatoille näyttää valkoista kaakelimaalia.
Kameraan oli taas mennyt joku ihme asetus päälle ja kuvat ei oikein onnistunut.
Tässä nuo valotkin näyttävät sinisiltä, vaikka oikeasti ovat valkoiset, niinkuin tuossa alempana kaiteessa.
Ledituikut tunnelmaa tuomaan.4 kommenttia: