torstai 5. kesäkuuta 2014

Hamam

Välillä hieman sisustusjuttuakin.

Zoco Homen järjestämässä toivelistapostauksessa tulin kolmanneksi.
Palkinnoksi sain Hamam-lyhdyn.
Ihana on ja tämähän löytyi siitä minun listastani.
 Lyhty vielä hieman etsii meillä paikkaansa.
Nyt pääsi makuuhuoneeseen yöpödälleni.Ja laitetaan tähän samaan postaukseen upea omenapuu.
Voi kunpa tämä kukinta vaihe kestäisi pidempään.
Anopin kanssa yks päivä muisteltiinkin 
ettei meidän puut ole olleet kai ennen näin upeasti kukassa.
Tiedossa pitäisi olla hyvä omenasato.

 välillä kuvaa toisestakin suunnasta

muoks. Lisätään tähän arkihaaste 2/5.
Omenapuiden ihailu. 
Näin kesällä varmaan joka päivä tulee ihailtua kaunista luontoa.

 UPEAA PÄIVÄÄ!

6 kommenttia:

 1. MEILLÄ EI OLE eiku valehtelen. Meinasin sanoa ettei meillä ole yhtään omppupuuta jota ihailla mutta ompas. 2 parivuotista nysää. Keväällä kaadettiin ne kaksi isoa vanhaa..nii ja se koristeomppu oli talven aikana kuallu... Oliskin sellainen lajike joka kukkisi läpi kesän! Ihanaa päivää sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämän omenapuun vieressä toinen hieman nysä. En ymmärrä miksi se ei oikein kasva. Nyt kuitenkin siinäkin on aikaisempia vuosia enemmän kukkia. Tosiaan kun olis sellainen joka kukkisi läpi kesän. Sitten joku yö humpsista vaan, niin olisi kukkia tilalta omppuja puu täynnä :)

   Poista
 2. Onnea ihanasta palkinnosta, kaunis lyhty. <3 Omenapuun kukat on niin kauniita, niitä jaksaisi ihailla vaikka kuinka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä en tosiaan kyllästy ihailuun. Pitäis vaan rajoittaa kotona ääneen ihailua. Esikoinen tuumasi että "mitä sinä joka päivä tuota puuta katselet ja huokailet. riittää kai se yks kertakin" Isäänsä tullut, onneksi pienempi on äitiinsä tullut niin on ihailukaveri.

   Poista
 3. Meidän omenapuut kukkii joka vuosi, mutta yhtäkään omenaa en ole vielä kahden edellisen kesän aikana nähnyt.... Mutta se on kyllä totta, että kukintavaihe kestää aivan liian vähän aikaa. Mies sanoi tiistaina töistä tullessa, että "Meijän etupiha näyttää kerrankin kauniilta, kun puut kukkii" :) Aijaa, kiitosta vaan, mun heinäseiväslyhty ja kukkaistutukset ei vissiin oo riittävän kauniita..... Onnea kauniista palkinnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mutta se on jo hienoa että näkee edes omenapuun kukat. Meillä ei mies kyllä tuollaisiakaan huomaa :D Olisiko niin että pölyttäjiä ei ole ollut riittävästi kukka aikana. Ja onko kukat saaneet kukkia tarpeeksi kauan. Tässä vaiheessa kun toivoo ettei tule sade mikä vie kukat mennessään.

   Poista