perjantai 8. elokuuta 2014

Mustikkaista piirakkaa


Mustikka aika alkanut, joten se tarkoittaa sitä että nyt herkutellaan.
Samalla kuvassa vilahtaakin ostamani Bruka Designin keittiöpyyhe.

Tällä kertaa käytin gluteenittomia jauhoja. 
Kauraa kyseinen henkilö kestää, joka muista viljoista oirehtii.
(siis meidän kyseisen piirakan syöjästä)

Näin piirakka syntyi

150g maidotonta margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl semper gluteenitonta hieno jauhoseosta
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen.
Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nam kyllä olikin ja piirakka hävisi nopeasti.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olepa hyvä. Kaura toi mielestäni kivan maun pohjaan.

      Poista
  3. Voih, mustikkapiirakka on ihanaa! Ja niin on muuten tuo uusi keittiöpyyhkeesikin :)

    VastaaPoista
  4. Nam, näyttää niin hyvältä! :) Pakko varmaan iteki tehä, joka paikasa toinen toistaan herkullisempia kuvia mustikkapiirakoista, tekkee mieli jo kohtuullisesti..! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vain leipomaan! Mullakin tekisi mieli kokeilla vaikka ja mitä mustikkaista herkkua, mutta kuka kaiken syö!?

      Poista