perjantai 28. helmikuuta 2014

Rahkalettuset


Vierailessa ukilla ja mummille tuli luettua Hyvä terveys-lehteä.
Siellä oli ohje rahkalettuihin ja heti niitä teki mieli kokeilla.
Meillä syödään rahkaa todella paljon, joten miksi sitä ei kokeilisi myös tällaiseen muotoon.

Oli kyllä todella hyviä. Jopa lapset tykkäsi.
Ja lapsilta sain pisteet vielä siihen että ne oli myös rakkauslettuja.
Kyllä äiti on nyt niiin rakastunut.
 Rahkaletut

2 kananmunaa
125g (puoli rasiaa) pehmeää maitorahkaa
2rkl vehnäjauhoja
1/4tl suolaa

Paistamiseen
2-3rkl pullomargariinia

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
Sekoita joukkoon rahka, jauhot ja suola.
Kuumenna lettupannu, lisää koloihin rasvaa ja paista taikina letuiksi.


Itse suoraan kaksinkertaistin ohjeen.
Ensi kerralla voisi kokeilla miltä nämä maistuvat maustetuilla rahkoilla.

HERKULLISIA HETKIÄ PÄIVÄÄN!

6 kommenttia:

  1. Oi, nam!!! Kiitos ohjeesta! Näitä testaamme:)!!!

    VastaaPoista
  2. NAMS, näitä täälläkin testataan ihan varmasti! Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa. Pitäis meidänkin tehdä taas joku päivä.

      Poista
  3. Pittääpä minunkin kokeilla :) Kiitos ohjeesta!

    Sanna

    VastaaPoista