Vierailessa ukilla ja mummille tuli luettua Hyvä terveys-lehteä.
Siellä oli ohje rahkalettuihin ja heti niitä teki mieli kokeilla.
Meillä syödään rahkaa todella paljon, joten miksi sitä ei kokeilisi myös tällaiseen muotoon.
Oli kyllä todella hyviä. Jopa lapset tykkäsi.
Ja lapsilta sain pisteet vielä siihen että ne oli myös rakkauslettuja.
Kyllä äiti on nyt niiin rakastunut.
Rahkaletut
2 kananmunaa
125g (puoli rasiaa) pehmeää maitorahkaa
2rkl vehnäjauhoja
1/4tl suolaa
Paistamiseen
2-3rkl pullomargariinia
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
Sekoita joukkoon rahka, jauhot ja suola.
Kuumenna lettupannu, lisää koloihin rasvaa ja paista taikina letuiksi.
Itse suoraan kaksinkertaistin ohjeen.
Ensi kerralla voisi kokeilla miltä nämä maistuvat maustetuilla rahkoilla.
HERKULLISIA HETKIÄ PÄIVÄÄN!
Kyllä äiti on nyt niiin rakastunut.
Rahkaletut
2 kananmunaa
125g (puoli rasiaa) pehmeää maitorahkaa
2rkl vehnäjauhoja
1/4tl suolaa
Paistamiseen
2-3rkl pullomargariinia
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
Sekoita joukkoon rahka, jauhot ja suola.
Kuumenna lettupannu, lisää koloihin rasvaa ja paista taikina letuiksi.
Itse suoraan kaksinkertaistin ohjeen.
Ensi kerralla voisi kokeilla miltä nämä maistuvat maustetuilla rahkoilla.
HERKULLISIA HETKIÄ PÄIVÄÄN!
Oi, nam!!! Kiitos ohjeesta! Näitä testaamme:)!!!
VastaaPoistaOle hyvä! Herkkua kyllä on :p
PoistaNAMS, näitä täälläkin testataan ihan varmasti! Kiitos.
VastaaPoistaEhdottomasti kannattaa. Pitäis meidänkin tehdä taas joku päivä.
PoistaPittääpä minunkin kokeilla :) Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaSanna
Kokeile ihmeessä. Me ainaki tykättiin :)
Poista