sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Rauhalliset aamut

Viikonlopun rauhalliset aamut.
Meillä herätään aikaisin, joten aamuakin riittää pitkäksi aikaa.
Kun vauva alkaa uudestaan nukkumaan,
voi itse nauttia aamupalan rauhassa.
Lukea samalla kirjaa tai olla vaikka tietokoneella.

Tytöt leikkivät kahdestaan, eivätkä siihen ylimääräiseksi kaipaa.
Viikolla aamut menevätkin siihen, että näitä neitejä hoputtaa lähtemään kouluun.

Olen tosiaan taas innostunut enemmän lukemaan.
Pitäisikin viikolla käydä kirjastossa hakemassa lisää luettavaa.
Onko antaa vinkkejä hyvistä kirjoista?


AURINKOISTA SUNNUNTAITA!

8 kommenttia:

 1. En tiedä minkä tyylisistä kirjoista tykkäät. Itse tykkään Patricia Cornwell:n rikostarinoista.
  Leppoisaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi tosiaan tuohon kirjoittamatta, mutta kyllä olen oikeastaan aika kaikkiruokainen kirjojen suhteen. Historiaan liittyvät ei ehkä niin iske. Patricia Cornwellin kirjat ovatkin tuttuja. Itse ehkä tykkäsin enemmän niistä vanhemmista kuin näistä uusista. Mutta tosiaan rikostarinat ovat yks suosikeista.

   Poista
 2. Katja Ketun Kätilö on hyvä. Ei kevyttä luettavaa mutta tykkäsin. Haluan nähdä elokuvankin. Jos kevyttä mukavaa luettavaa haluat niin Katajamäki-sarja. Olisiko niitä nyt kahdeksan osaa jos en aivan väärin muista. Kirjailijan nimi taisi olla Anneli Kivelä. Ja kirjailijalta nimeltä Jojo Moyes olen lukenut lähiaikoina kaksi kirjaa. Toisen nimi oli muistaakseni : "ole niin kiltti, älä rakasta häntä enää". Toisen nimeä en muista. Fiktiivisiä tarinoita,mutta voisivat olla totta. Ihmiskohtaloita.
  Tässä muutama vinkki, jossain vaiheessa luin Reijo Mäen Vareksia, nyt en kaipaa rikoskirjoja, elämäntarinat kiehtovat enempi.
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kirjastossa ja vasta palautettu-kärryssä sattui olemaan tuon Katajamäen-sarjan ensimmäinen kirja, ja lähti mukaan. Mukavan kevyttä luettavaa, joten ehdottomasti tulen lukemaan koko sarjan. Tuota Kätilö-kirjaa olen myös miettinyt. Haluaisin elokuvankin nähdä. Ihmiskohtaloista on kiva lukea. Itselläkin menee vähän vaiheittain, että joskus kaipaa rikostarinoita, joskus tosi kevyttä hömppää ja toisinaan just vaikka elämäntarinoita. Kiitos noista vinkeistä!

   Poista
 3. Ihanan raikas petaus! :) Olisi taas useampi kirja itselläkin mielessä, mikä olisi kiva lukea. Matkalle odottaa Cornwellin pokkari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Annapa vinkkejä mitä kirjoja sulla on mielessä? Cornwellin kirjat on itsellekin tuttuja.

   Poista
 4. Ihanan leppoisat kuvat ja fiilis. Meikäläinen hipsii nykyään tietokoneen ääreen kun talossa on hiljaista ja rauhallista. Eipä ole oikein muuten tähän kirjoitteluun aikaa =D Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin se vähän on itselläkin, että täytyy sitten valita koneen tai kirjan väliltä. Nyt kyllä välillä oon lukenut imettäessäkin.
   Mukavaa viikkoa!

   Poista