lauantai 7. kesäkuuta 2014

Raparperijälkkäri


Maidoton raparperivaahto
 
3dl raparperiviipaleita
½ dl siirappia
1 rkl vettä
1/4 tl kanelia
 2dl Oatly vaniljakastike
Wilhelmiina-keksi

Laita kattilaan raparperiviipaleet, siirappi, vesi ja kaneli.
Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmentyneet.

Vispaa vaniljavaahto kevyesti. Sekoita vaniljavaahtoon jäähtynyt raparperiseos.
Annostele jälkiruoka-astioihin. Murustele päälle Wilhelmiina-keksiä.

Tällaista raparperiherkkua tein eräänä päivänä iltapalaksi.

HERKULLISTA VIIKONLOPPUA!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Mä olen saanut raparperejä vaan en oo saanut aikaan niistä mitään tehdä... ehkä huomenna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä. Mulla tekisi mieli kokeilla raparperista vaikka ja mitä, mutta nyt täytyy hieman odottaa että pienet varret kasvaisivat.

      Poista