Maidoton raparperivaahto
3dl raparperiviipaleita
½ dl siirappia
1 rkl vettä
1/4 tl kanelia
2dl Oatly vaniljakastike
Wilhelmiina-keksi
Laita kattilaan raparperiviipaleet, siirappi, vesi ja kaneli.
Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmentyneet.
Vispaa vaniljavaahto kevyesti. Sekoita vaniljavaahtoon jäähtynyt raparperiseos.
Annostele jälkiruoka-astioihin. Murustele päälle Wilhelmiina-keksiä.
Tällaista raparperiherkkua tein eräänä päivänä iltapalaksi.
HERKULLISTA VIIKONLOPPUA!
Kiitos vinkistä! Mä olen saanut raparperejä vaan en oo saanut aikaan niistä mitään tehdä... ehkä huomenna! :)
VastaaPoistaOlepa hyvä. Mulla tekisi mieli kokeilla raparperista vaikka ja mitä, mutta nyt täytyy hieman odottaa että pienet varret kasvaisivat.
Poista