Päätin testata tätä reseptiä, mutta niinhän se meni että jotain kuitenkin muutin.
Jätin pois kaakaojauheen ja kaupasta ei löytynyt mustikka-vaniljarahkaa,
joten korvasin sen kuningatar-rahkalla.
Kuvat nyt ei ole parhaimpia kun luonnonvaloa ei enää silloin ollut tarjolla
kun muffinit pääsi esille.
Mustikkamuffinit
2 kananmunaa
1 dl ruokosokeria
100g sulatettua margariinia
1 dl kuningatar-rahkaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
mustikoita
Päälle
vaahdotettua vaniljakastiketta
mustikoita
Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja ruokosokeri kuohkeaksi
vaahdoksi.
Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.
Lisää taikinaan vuorotellen rasvaa, jauheseosta sekä rahkaa.
Kääntele taikina varovasti sekaisin.
Kääntele taikinan joukkoon varovasti mustikoita tai lisää niitä taikinan sekaan muffinivuokia täyttäessä.
Jaa taikina muffinivuokiin.
Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.
Lisää taikinaan vuorotellen rasvaa, jauheseosta sekä rahkaa.
Kääntele taikina varovasti sekaisin.
Kääntele taikinan joukkoon varovasti mustikoita tai lisää niitä taikinan sekaan muffinivuokia täyttäessä.
Jaa taikina muffinivuokiin.
Paista 200-asteisessa uunissa
noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vahdota vaniljakastike ja pursota se jäähtyneiden muffineiden päälle.
Vahdota vaniljakastike ja pursota se jäähtyneiden muffineiden päälle.
Koristele muutamalla mustikalla.
HERKULLISTA VIIKKOA!
HERKULLISTA VIIKKOA!
Nam, täällä blogimaailmassa saa auna herkullisia inspiksiä;)
VastaaPoistaSe on kyllä totta! Olisi niin monta hyvän kuuloista reseptiä mitä pitäisi testata :)
PoistaNäyttääpä hyviltä! :)
VastaaPoistaJa hyviä myös olivat :)
PoistaNam, ihan siis laitonta laittaa tällaisia herkkukuvia tänne blogiin :D Nyt sitten pitää alkaa leipomaan.
VastaaPoistaOon jotenkin ajatellut muista samoin ;) Nyt vaan leipomaan!
PoistaJa varmasti maistuis... :)
VastaaPoistaHyviä kyllä olivat ja hetkessä loppui :)
Poista