lauantai 23. maaliskuuta 2013

Herkullinen patonki

Välillä on kiva herkutella iltapalaksi patonkia.
Yleensä tulee ostettua niitä puoliksivalmiita, mitkä paistetaan uunissa.
Suosin yleensä moniviljaa vaikka tässä on nyt vaaleaa.

Kaiken kruunaa, kun ennen uuniin laittoa patongille levittää ketsuppia ja laittaa oreganoa.
Sitten mieleiset täytteet väliin.



Tänään onkin mukava päivä tiedossa.
Tapaan ensimmäistä kertaa ihmisen, johon olen tutustunut blogin kautta :)
Hieman jännittää, vaikka toisaalta itselleni tuttua hommaa.
Aikaisemminkin olen tutustunut ihmisiin täältä netin kautta.

LAUANTAIN ILOA!

5 kommenttia:

  1. Nuita patonkeja myös meillä paistetaan usein :-) Ovat mukava iltapala :-)

    Mutta kiitos vinkistä, tuo että laittaa ketsuppia ja oreganoa kuulostaa todella hyvältä :-)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja unohtui tuossa tekstissä mainita että mauan lisäksi oregano-ketsuppi yhdistelmässä on ihana tuoksu. Mukavaa viikonloppua myös sinne! <3

      Poista
  2. Oih ihanaa blogi tuttava tapaaminen. :)
    Minäkin olen sellaisia suunnitellut kolmen kohdalla, mutta taitaa jäädä kesään. :)

    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin!
      Juu, on se kyllä kiva nähdä ihminen sieltä tekstien takaa. Kohtahan se kesä on. Jospa sitten näkisit!

      Poista
  3. Kiva idea tuo ketsuppi-oregano!! pitääpä seuraavalla kerralla testata, meilläkin syödään aika useasti juurikin tuollaisia patonkeja :)

    VastaaPoista